Blanke ark..

I dag er den første dagen i resten av mitt liv – faktisk!

Jeg er født evig optimist, med en ukuelig tro på at ting vil ordne seg til slutt, med en idé om at alle fortjener en sjanse og at det bor noe godt i alle. Jeg elsker ideen om at man aldri er for sent ute eller ikke har kommet langt nok, men at man (alltid) kan hoppe inn og begynne der hvor man er.
Det som er gjort og gjort, og det som var det var.

Derfor begynner jeg igjen, med nye blanke ark og nye fargestifter til. En privat dagbok er ikke noe for meg – alt det jeg skriver får ikke den samme tyngden uten at noen leser det. En privat blogg som få hadde tilgang til og leste ble i grunn like kjedelig i lengden, og det må være mer substans i innleggene og tankene enn hverdagen. «Hverdagen» og alt den bringer med seg er uten tvil en stor del av mitt liv; men jeg er jo ikke helt som alle andre og derfor må det jeg skriver også bli bare mitt. Så etter å ha lest en del andre egenartede blogger, har jeg bestemt meg for å starte en ny blogg; en blank, fin og hvit ny blogg!

Jeg har mange ønsker, drømmer og håp – og de forandrer seg underveis – men ønsket og trangen til å skrive, fortelle, forklare og opplyse er konstant. Noen dager blir det en setning, andre dager en hel avhandling. Mye har forandret seg i livet mitt, i meg og i omgivelsene de siste årene, og det bringer fram endringer i mitt liv og det jeg ønsker meg videre.

Så: noen nye steg og hopp må til. Et firma er startet og noen tanker spirer.. Denne veien må jeg lage helt selv og den må faktisk bli til mens jeg går, og det helt uten at jeg har planlagt alt på forhånd.
Jeg ruger, jeg tenker og jeg gjør meg klar til å hoppe – skikkelig – og uten sikkerhetsnett!

Skyer = drømmer

6 kommentarer

Filed under Kjære dagbok.., Om Britta

6 responses to “Blanke ark..

 1. Nina

  Gleder meg til å følge deg videre på din vei 🙂

  Liker

 2. Liss

  Dette blir spennende, Britta 🙂

  Liker

 3. Linda

  Gleder meg til å følge med!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..