Fra tankekjør til festkveld!

Ja, det er vel i grunn livet i et nøtteskall!
Det ene øyeblikket er man dyp og seriøs som bare det, og det neste står man å hopper opp og ned og gauler av full hals til «Rumba med Gunn» og DiDerre.

En tankefull dag endte opp i en veldig koselig kveld!
Først middag med lille familien, et stk svigerinne og mine foreldre på Jordbærpikene – for å feire pappas 65-års dag. Et par timer rundt bordet med god mat og høylydt skravling med løsning av opptil flere verdensproblemer. Sånt hjelper i grunn på det meste.. 😉 Etterpå reiste «de gamle» hjem med våre søte små og vi andre tre snudde nesen mot Strømsø Torg og en dose Elvefestival. Skikkelig moro med gamle fakter fra DiDerre, avløst av behagelig takter fra Thom Hell. Vi avsluttet med et litt mer bråkete innslag fra Sivert Høyem.

Så kom regnet, og det regnet og det regnet.. beina verket på det harde underlaget og ryggen til gubbelure begynte å krangle. Slitne var vi begge to, og selv om vi virkelig gjerne ville hatt med oss A Saucerful of Secrets, besluttet vi oss for å vende nesa hjemover igjen. Det var utrolig godt å komme seg hjem i varmen på sofaen – og nå ser jeg fram til en god natts søvn!

Bra dag ble det til slutt – og jeg er fornøyd.

Legg igjen en kommentar

Filed under Familie, Kjære dagbok..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..