Første kapittel i årets bok!

Banalitet og klisje til side: Dette er, uansett hvordan vi vender på det, første dag i et helt nytt år. Denne dagen markerer hvert eneste år starten på noe nytt, på ett nytt år med nye dager, nye muligheter og blanke ark! Det symboliserer i hvert fall for meg, muligheten til å skrive 365 nye sider i årets bok. Min bok om året 2014.

20140101-221156.jpg

Og som om ingenting har skjedd eller noen ting mangler, så åpner jeg hermed bloggen min igjen. Hopper rett inn igjen akkurat her hvor jeg er, uten å drodle over alle dagene jeg ikke fikk skrevet eller «gråte over spilt melk»! Foran meg ligger et helt år med nye muligheter, nye sjanser til å skrive side opp og side ned – og til å ta tak i drømmene som ligger ubrukt foran meg.

20140101-222038.jpg

I går kveld lærte jeg noe nytt av min kommende svigerinne. I stedet for at nyttårsaften bare skulle bli en «helt vanlig» festkveld med det vanlige festsurret, så benyttet vi sjansen til å skrive ned noen små lapper – med ord til oss selv:

  • Så mange lapper som vi ønsket med punkter om saker som vi ikke ville ta med oss inn i det nyt året, lapper som vi deretter brant i peisen…
  • …og så mange lapper som vi kunne fylle med punkter om saker som vi ønsket å ta med oss inn i det nye året! Akkurat det vi selv ønsket at det nye året skulle dreie seg om og ha fokus på. Disse kastet vi i vannet i dag, hvor de skal få lov å seile med strømmen inn i fremtiden.

 

Mine punkter var litt utfordrende for meg å skrive, men likevel ganske enkle og i grunn mest spennende.

  • Kropp og sinn skal få frisk luft hver dag, helsen skal få fysisk fostring flere ganger i uken og sunn god mat i kroppen.
  • Bloggen skal få liv igjen, og det samme skal mitt kamera og min kjærlighet for foto.
  • Jeg vil ut av skallet, og en venn/venninne skal få en telefon, en melding, et kort eller et besøk hver uke.
  • Jeg skal begynne å studere igjen; jeg vil ha min utdannelsen på plass i retning coaching, veiledning, kurs og foredrag.
  • Jeg skal ha en jobb som jeg trives med! Hvor jeg kan gjøre en forskjell, skape mitt eget og bli verdsatt for den jeg er.
  • Og sist men ikke minst: Jeg har bestemt meg for å glede meg over livet hver dag, tillate meg å la lykken styre meg og mitt liv!

 

Kanskje er mine mål hårete og urealistiske, men jeg tror ikke det! Jeg har tro på at jeg skal få det til, og bedre utgangspunkt kan man ikke få. Hvis du ikke har troen på deg selv og at du skal nå dine drømmer, så er sannsynligheten stor for at du ikke får det til heller.

Om du tror at du skal få til ting eller ikke, så har du rett i begge tilfeller.

Hva er dine mål for året 2014?
Jeg utfordrer deg til å tre utenfor din egen komfortsone og sette kurs mot din drøm!

Legg igjen en kommentar

Filed under Kjære dagbok..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..